Partners

Met 2Eenheid bent u verzekerd van kennis en ervaring.

En dat levert u veel voordeel op!

Partners

Met 2Eenheid bent u verzekerd van kennis en ervaring.

En dat levert u veel voordeel op!

Cisco Systems

Cisco Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. De Cisco Registered partner-status onderschrijft dat u bij 2Eenheid kunt rekenen op deskundig advies, service en support.

HP

Als HP Silver Partner behoren wij tot een selecte groep HP-specialisten. Dit levert onze klanten veel voordeel op, waaronder scherp deals tegen de beste prijzen, productbeschikbaarheid en support.

Microsoft

Als Microsoft Certified Partner beschikt 2Eenheid Automatisering over de vereiste kennis van Microsoft producten. Onze helpdesk heeft 24 uur per dag toegang tot Microsoft Support zodat wij u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. 2Eenheid is tevens Microsoft Small Business Specialist, wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, inzetten en op maat maken van op Microsoft gebaseerde software, speciaal voor het MKB.

Eset

ESET’s bekroonde NOD32® Antivirus-technologie is innovatieve digitale beveiliging. Sterke punten zijn onder andere de Antivirus, Anti-Phishing, Anti-diefstal en persoonlijke firewall. Dagelijks wordt ESET bijgewerkt om u veilig te houden. Voor bedrijven bestaat het ERA console waar uw ICT leverancier uw netwerk live kan beveiligen en updaten en monitoren, ook wanneer er een uitbraak ontstaat zoals Ransomware.

Trend Micro

Trend Micro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van IT-beveiliging en ontwikkelt als zodanig innovatieve beveiligingsoplossingen die ervoor zorgen dat ondernemingen veilig digitale informatie kunnen uitwisselen. Aangezien 2Eenheid actief betatester is van Trend Micro producten, weten wij als geen ander hoe wij uw IT-omgeving optimaal kunnen beveiligen. 2Eenheid is actief beta-tester voor diverse TrendMicro producten.

Draytek

2Eenheid is partner van DrayTek, wereldwijd toonaangevend producent van datacommunicatie producten. Vooral hun routers vinden door hun kwaliteit en scherpe prijs veel waardering bij het MKB.